jueves, 5 de junio de 2014

Entrega de Foto y DVD para socios del AMPA

Benvolgudes famílies.

Els dies 16  i  19 de juny de 17,15 a 18,30h   es procedirà a l'entrega del DVD de les activitats que han realitzat els nostres fills i la Foto de grup de classe, que de ben segur serà en el futur un bonic record. 
GRATUÏTA PELS SOCIS DE L'AMPA. 

Els pares NO SOCIS de l'AMPA poden disposar de la foto i DVD  sol·licitant-ho per escrit a l'email: ampasantramonnonat@gmail.com  previ pagament de 25€.

Es recorda als pares NO socis que no sol·licitin amb antel·lació la foto i el DVD,   el dia del repartiment en cap cas se'ls entregarà. 

Es recorda que l'aportació anual de 16€ (1,33 €  al mes) és imprescindible per realitzar les activitats que s'organitzen  per a tots els alumnes.


La forma de repartiment serà la següent:

Les classes des de 5è de primària fins 4t d'ESO se'ls entregarà directament al centre als nens de les famílies sòcies. 

 P-3 , P-4 s'entregarà al menjador entrant per la porta del jardí de l'església.

P-5, 1r de primària a 4t de primària al menjador. 



Queridas familias.

Los días 16 y 19 de junio de 17,15 a 18,30h se procederá a la entrega del DVD de las actividades que han realizado nuestros hijos y la Foto de grupo de clase, que bien seguro será en el futuro un bonito recuerdo.   
GRATUITA PARA LOS SOCIOS DEL AMPA. 

Pudiendo los padres NO SOCIOS del AMPA, disponer de la foto y DVD solicitándolo por escrito al email: ampasantramonnonat@gmail.com, previo pago de 25€.
Recordando a los  padres NO socios que no soliciten con antelación la foto y el DVD   el día de reparto  en ningun caso se les entregara.

Recordando que  la aportación anual de 16 € (1,33 €  al mes) es imprescindible para realizar  las actividades que se organizan para todos los alumnos.

La forma de reparto será la siguiente:

Las clases desde P5 de primaria hasta 4 de ESO se les entregara directamente en el centro a los niños de las familias socias.

P-3 , P-4 se entregara en el comedor entrando por la puerta del jardín de la iglesia

P-5, 1 de primaria  a  4 de primaria en el comedor. 

Atentamente


No hay comentarios:

Publicar un comentario